050671 | Prodej obchodní jednotky 95,7m2, terasa 32,6 m2, ul.Lihovarská, Praha 9 - Libeň D

Lihovarská, 19000, Praha 9, Praha
neuvedeno

REZERVACE. Obchodní jednotka v osobním vlastnictví o výměře 95,7m2, terasa 32,6 m2, umístěná v přízemí projektu Rezidence Esprit se vstupem z ulice Lihovarská, Praha 9 - Libeň. Je po kompletní rekonstrukci, která proběhla v roce 2019. Dům se nachází 12 minut městskou hromadnou dopravou od historického centra Prahy, na nároží ulic Lihovarská a Drahobejlova, v klidné části Libně.

Provedení jednotky je nadstandardní: velké dřevěné výlohy, podlahové vytápění zn.Rehau, klimatizace zn.LG, rekuperace, sádrové omítky, minerálně akustické podhledy, velkoformátové obklady a dlažba, datový rozvod, veškeré rozvody, bezfalcové dveře a prosklené dveře, sprchový kout, bidet, závěsné WC, pisoár, příprava na topný žebřík v koupelně, zabezpečovací systém a videotelefon.

Vybavení, které je součástí jednotky: kuchyňská linka, spotřebiče (myčka, lednice), koupelnová skříňka a žaluzie.

Dispozice: obchodní plocha, sklad, terasa, komora, koupelna s WC. Dům je po kompletní, citlivé rekonstrukci a je střežen kamerovým systémem.

Veškerá občanská vybavenost se nachází v místě (např.Galerie Harfa, restaurace, poliklinika, úřady, O2 Aréna, sportovní hala Unyp aréna, divadlo Gong).

Stanice metra B Českomoravská je vzdálena 5 minut chůzí, zastávka tramvaje se nachází cca 200m od domu a nabízí tak skvělou dostupnost do centra města. V nejbližším okolí naleznete veškeré služby denního charakteru.

Měsíční náklady jsou 4.745,-Kč + elektřina dle spotřeby.

Možnost financování koupě nemovitosti hypotečním úvěrem. Ocenění nemovitosti pro účely financování úvěrem koresponduje s kupní cenou.

  • Plocha:96 m2
  • Druh objektu:cihlová
  • Stav objektu:velmi dobrý
  • Druh prostor:Obchodní
  • Ostatní:Výtah
  • Energetická náročnost budovy:D - Méně úsporná


Prodávající makléř

Penelope

Bc.Jaroslav Boucník (volejte Po-Pá 8:00 - 19:00)

Kontaktní formulář